informatieavond over bouw Castellum Hoge Woerd

8 februari 2014 16:32  Redactie  2 reacties

Op donderdag 13 februari houdt de gemeente een informatieavond over de bouw van Castellum Hoge Woerd. De bijeenkomst vindt plaats in de Bouwloods, Pratumplaats 2. Belangstellenden zijn welkom vanaf 19.00 uur, de presentatie start om 19.15 uur.

Over enkele weken start de aannemer met de bouw van Castellum Hoge Woerd. Vooruitlopend daarop wordt de huidige ophoging met zand door de gemeente verwijderd. Dit zand was nodig om de bodem voldoende te laten inklinken om te kunnen bouwen op een rijksarcheologisch monument. Castellum Hoge Woerd gaat naar verwachting in 2015 open.

Bekijk hier de gemeente website over Castellum Hoge Woerd.Advertenties:


2 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website