Lezersinzending: Toekomstvisie van een wijkbewoner

18 februari 2014 21:31  Redactie  3 reacties

Onderstaande inzending ontvingen wij van een lezer en moet met een knipoog gelezen worden. Wij vonden het erg grappig en willen het graag met jullie delen:

Opnieuw een blamage inzake bioscoop in Leidsche Rijn. Gestart in 1998, is Leidsche Rijn na 16 jaar nog altijd bioscooploos. Met een gemeenteraad die alleen oog heeft voor ondernemersbelangen uit de binnenstad wordt het nooit wat in Leidsche Rijn. Om nog maar te zwijgen van de economische schade voor de stad zelf. Leidsche Rijners wijken al jaren uit naar Pathe Amsterdam Arena, Houten, Nieuwegein en Woerden. Nee, zulke ‘vrienden’ van Leidsche Rijn, wens je je ergste vijanden nog niet toe.

Nog wat nieuws uit de toekomst:
2022: ruim een derde van het in 2018 (te laat opgeleverde) winkelcentrum Leidsche Rijn centrum wordt gesloopt vanwege leegstand. Dit nadat ASR de gemeente verbood een trap aan te leggen naar het station.

2025: Tweede restaurant in Maximapark, immers het Maximapark is zo succesvol dat het een directe bedreiging is voor de binnenstad. Dit is echt de laatste uitbreiding in het Park belooft het college aan protesterende ondernemers uit de binnenstad.

2030: Eerste uitgaansgelegenheid voor jongeren in Leidsche Rijn, net als die wegtrekken om te studeren in Amsterdam en Rotterdam. Dit na jaren van relletjes in winkelcentrum Vleuterweide. ‘De jeugd van Leidsche Rijn krijgt nu echt een gelegenheid’ aldus een trotse raad.

2035: Willem-Alexanderpark krijgt eerste horecagelegenheid. Het wordt een frietkot. ‘Hoogwaardige Horeca is alleen voor de binnenstad.’ Aldus de wethouder.

Piethein Leunen

Oproep
Heeft u ook iets leuks te melden, iets wat u kwijt wil of iets wat u wil delen met onze lezers? Stuur ons dan een berichtje.Advertenties:


3 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website