Stel jezelf voor! Interview met Boink kinderdisco

Vertel ons meer over de organisatie/onderneming:
De Boink is een maandelijkse kinderdisco die gehouden wordt in de Schakel in Vleuten, en die wordt georganiseerd door een vaste groep vrijwilligers. De Boink is er voor kinderen van de leeftijd 9 t/m 12 jaar. Ons doel is om de kinderen die de Boink bezoeken een leuke avond te bezorgen, en om kinderen van andere scholen te ontmoeten en nieuwe vriendjes te maken. En daarnaast is de Boink een veilige en beschermde omgeving waar de kinderen lekker kunnen dansen en plezier kunnen maken.

Wat zijn jullie belangrijkste drijfveren?
Er zijn voor de kinderen. De kinderen staan op de eerste plek. Pas als zij een geslaagde avond hebben gehad, is het voor ons ook een geslaagde avond geweest.

Wat is jullie ambitie voor 2014?
Het tweede helft van 2013 is een goede tijd voor ons geweest. We hebben meer kinderen kunnen bereiken waardoor de bezoekersaantallen zijn opgelopen. Dit willen wij in 2014 doorzetten. Nog meer kinderen bereiken en de disco’s nog leuker en gezelliger maken. Daarnaast willen wij meer vrijwilligers werven.

Boinkdisco interview vrijwilligersWat is het leukste of gekste dat jullie ooit meegemaakt hebben?
De Halloween disco van 2013 was er eentje om in te lijsten. De kinderen waren leuk én eng verkleedt, net zoals alle vrijwilligers. Iedereen was razend enthousiast. Daarnaast was de Valentijns disco van deze maand, februari 2014 ook een enorm succes. De kinderen hadden voor elkaar cadeautjes en rozen meegenomen, de sfeer was echt zo lief, en zo leuk. De liefde hing echt in de lucht. Als vrijwilligers hadden wij na afloop allemaal het gevoel: “dit is waar we het voor doen.”

Wat is tot nu toe jullie grootste succes?
De disco na de zomervakantie is tot nu toe het grootste succes voor ons geweest. Tegen onze verwachting in kwamen er maar liefst 90 kinderen. Dit hadden wij niet verwacht, omdat we nog maar net met een nieuwe voorzitter en nieuwe mensen in de PR begonnen waren. Hier waren we als groep aangenaam verrast, maar het bevestigde meteen dat we op een hele goede, nieuwe koers zaten.

Waar verwachten jullie in de toekomst te staan?
Wij hopen in de toekomst met nog meer kinderen en meer vrijwilligers nog steeds nieuwe mooie, leuke, en gezellige disco’s neer te zetten voor de kinderen.

Waarom moeten we allemaal een kijkje nemen op jullie website?
Op de Facebook van de Boink kunnen jullie een indruk krijgen van de disco’s d.m.v de foto’s die we na elke disco’s erop plaatsen.
Op de Twitter kunnen jullie ons volgen voor nieuwe updates, weetjes en waar we als vrijwilligers mee bezig zijn!
Daarnaast zijn wij druk op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Wij hopen dat wij met dit interview jongeren enthousiast hebben gemaakt om ons team te versterken. Nieuwe vrijwilligers zijn hard nodig om de disco’s nog beter te laten lopen. Jongeren die vaste vrijwilliger willen worden moeten wel tenminste 17+ zijn, stagiaires zijn welkom vanaf 15+.

3 gedachten over “Stel jezelf voor! Interview met Boink kinderdisco”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven