Opening concept store door Wethouder Isabella

Op zaterdag 1 maart 2014 vindt op de Zandweg 139 in De Meern de officiële opening plaats van een nieuwe Concept Store in De Meern. Het gaat hier om drie verschillende winkels (Boulevard, Cosy & Zoen) die op 1 adres gevestigd zijn. Om 13.30 uur zal Wethouder G. Isabella de officiële handeling verrichten. Het gaat om een combinatie van een koffiebar, een winkel met gezellige woonaccessoires en een hippe woon/cadeauwinkel.

Twee bewoners van De Meern zijn de initiatiefnemers van dit concept. Zij geven daarmee invulling aan een pand dat leeg stond in het hart van de Meern. Op deze manier willen zij een bijdrage leveren aan de leefbaarheid in De Meern, in afwachting van verdere ontwikkelingen in het gebied. Al in september 2013 startte de verbouwing van het pand.

3 reacties op “Opening concept store door Wethouder Isabella”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.