Eerste steen Castellum Hoge Woerd

27 februari 2014 14:37  Redactie  6 reacties

Op vrijdag 14 maart start de bouw van het Castellum Hoge Woerd met het leggen van de eerste steen. Over een jaar moet het nieuwe oude fort er staan. Burgemeester Van Zanen verricht samen met diverse schoolklassen uit Leidsche Rijn de officiële ‘start bouw’. Iedereen is van harte welkom vanaf 15.45 uur op het bouwterrein aan het einde van de Vicuslaan. Ongeveer driehonderd schoolkinderen volgen nu al workshops ‘banieren maken’. Over een jaar moet het nieuwe oude fort er staan.Advertenties:


6 reacties

  1. Weg met dat stomme Romeinse gedoe!!!!!! BOER GOES THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website