Vier scholieren gewond bij noodstop bus Vleuterweide

3 maart 2014 16:16  Redactie  3 reacties

Vandaag zijn vier scholieren van het Amadeus Lyceum gewond geraakt bij een busnoodstop in Vleuterweide. Doordat een auto door rood reed moest de chauffeur vol op de rem waardoor de leerlingen door de bus vlogen. Een leerling liep kneuzingen en een lichte hersenschudding op. Een andere leerling was volgens een van de moeders in shock.

Het is niet bekend of de automobilist die door rood reed achterhaald is

[mappress mapid=”82″]

 

 


Advertenties:

3 reacties

  1. Misschien is de auto niet express door het rood gereden, maar gewoon door die achterlijke oversteekplaatsen, overdaad aan borden, strepen, lampen en andere verkeers attributen gewoon overgestoken. Mijn moeder, woont in Doorn, maar reed ook 2 x gewoon de busbaan op. Haar verhaal, dat het zoveel overdaad aan informatie is aan borden, lampen, strepen ed dat je gewoon geen tijd hebt om het allemaal op te slaan en dan draai je een bocht om of steekt over. Echt waardeloos.

    Aan de andere kant kan er idd gewoon lomp overgestoken zijn door een automobilist. Ik zou echter niet met een personen auto een wedstrijd aangaan met een bus. Dat verlies je. Dus houd ik het toch op een te hoge snelheid van de bus, as usual, en onoverzichtelijke oversteekplaatsen. En een rijgedrag van buschauffeurs die denken dat die baan van hen is en dat iedereen daar maar weg moet wezen.

    Maar alvast mijn excuses aan de chauffeurs die wel rustig rijden, en mocht de auto met opzet lomp overgestoken zijn en met spoed verdwenen zijn.

    #faal HOV leidscherijn!

  2. Als je naast zeeman en rabo rijd heb je nauwelijks ruimte voor 2 auto’s.


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website