Observatorium open voor beklimming

7 maart 2014 14:00  Redactie  Reageer

Op woensdagmiddag 12 maart en zondag 30 maart is het Observatorium weer open voor beklimming. Van 12.00 tot 17.00 uur staan de medewerkers van Cultuur19 weer klaar om je toe te laten tot dé blikvanger van het park.

ObservatoriumHet kunstwerk van Lucas Lenglet bestaat uit in elkaar grijpende ringen, die een eeuwigdurende wandeling mogelijk maken. Eenmaal boven geniet je bij helder weer van een prachtig uitzicht over de wijk, het park en de Bosspeeltuin. Het kunstwerk is toegankelijk voor kinderen vanaf 4 jaar mits onder begeleiding van een volwassene. Bij slecht weer kan worden besloten de toren niet open te stellen of eerder te sluiten. Dit wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt via www.cultuur19.nl, facebook en twitter (@cultuur19).

Het Observatorium wordt iedere tweede woensdag en iedere laatste zondag van de maand opengesteld voor publiek. Achtergrondinformatie over de beelden in het Máximapark is te vinden op www.zingendebeelden.nl.

Foto: Albert HennipmanAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website