Onzekerheid over komst zorgvilla in Vleuten

7 maart 2014 17:00  Redactie  1 reactie

De bedoeling is dat het voormalige klooster in Vleuten omgebouwd gaat worden tot een luxe verzorgingshuis waarin hulpbehoevende ouderen komen te wonen.

Aangezien de planning was om in de loop van het jaar het op te leveren en er nog steeds niet begonnen is met de verbouwing, roept men vraagtekens op of het project nog wel doorgang zal vinden. Zorgorganisatie Stepping Stones denkt in ieder geval dat het dit jaar niet meer gaat lukken om de deuren te openen. Wanneer dat wél gaat gebeuren, kan een woordvoerder niet zeggen en geeft aan dat het ontwikkelen van dergelijke projecten altijd complex is.

Er zouden niet heel veel aanmeldingen zijn maar wel ruim voldoende belangstelling zijn. Op dit moment is het voormalige klooster bewoont door anti-kraakwachten. Ook dat zou volgens Stepping Stones een normale gang van zaken zijn.


Advertenties:

1 reactie

  1. Ik wil gaarne op de hoogte gehouden worden van de onwikkelingen en de prijs


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website