Geluidsoverlast rondom Maximapark

9 maart 2014 09:22  Redactie  18 reacties

Op het social-media platform Twitter was gisteravond en vannacht te lezen dat er meerdere personen klaagden over geluidsoverlast. Er waren meldingen te lezen vanuit Terwijde Leidsche RIjn tot aan Vleuterweide in Vleuten. Tussen dit gebied ligt het Maximapark en het daarin gevestigde restaurant Anafora. Afgelopen nacht werd daar het feest Sensation Gold gegeven. Of de harde muziek ook daadwerkelijk daar vandaan kwam is door de redactie niet met zekerheid te zeggen.

Rond 02:00 uur zou men nog steeds klagen over te harde muziek en liet men weten dat de vergunning aan Anafora tot 01:00 zou zijn afgegeven.

Op het Twitter account van politie Vleuten-De Meern kwamen meerdere klachten binnen. De politie liet deze ochtend weten dat Twitter niet geschikt is voor dit soort meldingen en dat men moet bellen met nummer 09008844.


Advertenties:

18 reacties

 1. In Langerak hadden we er gelukkig geen last van

 2. Ja als je belt zetten ze je eerst een uur in de wacht!..

  Terwijl je gewoon wil slapen..

  • En dat om 2:00 in de nacht nog zo druk?

 3. Het moet wel vrij hard zijn geweest, want wij wonen aan de Burg Middelweerdlaan en daar was het goed hoorbaar. Vraag is natuurlijk of house/dance feesten wel zo geschikt zijn voor Anafora/Maximapark. Aan de andere kant is de vraag waar jongeren anders in Leidsche Rijn terecht kunnen. Het gebrek aan uitgaansvoorzieningen in LR is schrijnend en onwaarschijnlijk falen van de gemeentelijke politiek

 4. We klagen ook echt overal om. Dat zit in onze cultuur. Gewoon je mond houden en slapen.

 5. Ik kan me prima vinden in de tekst van piethein. Al is de locatie voor een dansevenement in een woonwijk wat ongelukkig zeker als de locatie hier niet voor ontworpen is.

 6. We worden met z’n allen steeds grote pietlutten! Wat een heerlijkheid dacht ik toen ik het geluid hoorde …. Fijn we worden in LR steeds meer een echt onderdeel van de stad….leven hoorde ik!

 7. Andere merkwaardige gemeentelijke ironie in het maximapark: verlichting voor de veiligheid mag niet in het park vanwege de natuur die tot rust moet komen, maar keiharde house-muziek tot diep in de nacht wel. Begrijpt u het nog?

 8. Helemaal eens met Djee.
  Ik hoorde met het uitlaten van de hond wat muziek aankomen in de Parkzichtlaan. “Heb ik weer wat gemist waar ik bij had willen zijn?” was mijn gedachte. Prima, gewoon doen. Hoewel ik makkelijk praten heb, slaap echt overal doorheen.

 9. Mensen…. Stop toch eens met zeuren
  Probeer je voor te stellen dat er mensen zijn die op dat moment een feestje hebben en geniet dan eens in gedachten mee!!!
  Je zal zien dat de ergernis overslaat in empathie.
  En dat je door die stemmingsverandering heerlijk on slaap valt…


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website