Wil je meeschrijven, bloggen of heb je iets voor in de agenda?

11 maart 2014 12:21  Redactie  Reageer

Op Regio Leidsche Rijn staan niet alleen artikelen die geschreven zijn door de redactie, maar ook van bewoners. Mensen zoals jij en ik die een mening hebben over het lokale nieuws, of die iets willen melden over hun omgeving of juist willen schrijven over een onderwerp waarin zij geïnteresseerd zijn.

Meeschrijven
Je kan met ons op verschillende manieren meeschrijven, bijvoorbeeld door te bloggen, een column te schrijven of door een eenmalige lezers inzending. Het kan gaan over van alles en nog wat, bijvoorbeeld over jouw hobby, sport en/of vereniging of over dingen die in onze regio afspelen en wat je graag met buurtbewoners wil delen. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op. Een overzicht met bloggers kan je vinden op: www.regioleidscherijn.nl/#blogoverzicht.

Tip de redactie
Op het platform Regio Leidsche Rijn is ruimte voor uw aankondiging en uw nieuws. Heeft u iets dat u wilt delen met onze lezers? Stuur dan uw bericht naar ons toe op de Tip de redactie pagina.

Toevoegen aan de agenda
Agendapunten aanleveren kan iedereen heel eenvoudig! Klik op de Agenda pagina op de button “Plaats jouw Agendapunt” en vul het formulier in. De redactie beoordeelt het en zal het eventueel online plaatsen. Zie ook de Agenda info pagina.

Wist je dat…
Wist je dat niet alle artikelen in de App te lezen zijn? Bezoek ook onze website en lees artikelen over Sociaal, Bewust en Ondernemend, ook voor artikelen die buiten de regio vallen. Misschien ben je wel op zek naar een restaurant in de buurt, ook dat kan je makkelijk vinden in onze gids

Wist je dat je ook alle blogs kan lezen in de iPhone app? Start de app op en klik rechts onderin op “Extra”, ga naar het “Forum” en in de lijst verschijnen alle bloggers en columnisten.


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website