App voor Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern 2100 keer gedownload

Hartstikke leuk en helemaal boven onze verwachting! De Regio Leidsche Rijn iPhone app heeft vorige week de magische grens van 2.000 downloads bereikt en daar zijn wij best trots op. Zelfs nu een week verder zitten we alweer over de 2.100 downloads heen en dat te bedenken dat we pas acht maanden geleden begonnen zijn.

Wat kan je met de app?
De iPhone app richt zich op de Utrechtse wijken Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern en daarbuiten. Je blijft dan ook op de hoogte van buurtnieuws, tips en is de buurtagenda altijd en overal binnen handbereik. Ook is het mogelijk om op berichten te reageren, door te sturen via social-media (Twitter en Facebook) en kan je berichten plaatsen in het Forum. Lees ook de belangrijkste Tweets
Naast nieuws zijn ook alle blogs en columns te lezen en kan je precies alle alarmmeldingen uit de buurt zien.

Heb je de app nog niet? Download het dan nu alsnog gratis!

iPhone App verkrijgbaar in de app store

12 gedachten over “App voor Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern 2100 keer gedownload”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven