BASF start jaarlijkse ontruimingsoefeningen

12 maart 2014 11:12  Redactie  Reageer

Vanaf woensdag 12 maart zullen bij BASF in De Meern gedurende een periode van zeven maanden zes verschillende ontruimingsoefeningen plaatsvinden. Het bijbehorende alarmsignaal kan mogelijk in geringe mate geluidsoverlast voor de directe omgeving veroorzaken. Deze oefeningen worden jaarlijks uitgevoerd zodat medewerkers goed vertrouwd raken met de ontruimingsprocedures.

Het eerste ontruimruimingsalarm vindt vandaag plaats, woensdag 12 maart 2014, om 11.00 uur. Zoals gezegd betreft het hier een oefening en is er geen sprake van een incident of gevaar voor de medewerkers en omgeving.

Meer over: , , Nieuws

Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website