Opnieuw discussie over Stroomrugbaan Vleuterweide

De discussie over de Stroomrugbaan in Vleuterweide is weer opgelaaid. Op de busbaan gebeuren veel ongelukken en de winkeliersvereniging heeft er genoeg van.

Ze willen dat de gemeente actie onderneemt en met maatregelen komt. Om hun eis kracht bij te zetten heeft de winkeliersvereniging een klein onderzoek gehouden onder politieke partijen. Tijdens het onderzoek konden partijen aangeven of ze het eens waren met een aantal stellingen over de veiligheid op de busbaan.

Lees verder op RTV Utrecht

3 gedachten over “Opnieuw discussie over Stroomrugbaan Vleuterweide”

  1. Politieke Partijen die weer stelling mogen nemen over (liefst) tegen de busbaan?! Erg handig zijn de wegen rond WC Vleuterweide niet aangelegd, maar dat doet niets af aan je eigen gedrag. Als mensen zich gewoon aan de verkeersregels houden is er niets aan de hand. Heb je geen geduld of let je niet op en je steekt toch over heb je grote kans dat er een prachtige zo goed als geruisloze U-OV bus aankomt met daarin een chauffeur die echt wel wat beters te doen heeft dan jou aanrijden. Ik woon zelf ingesloten door de busbaan en zie dagelijks capriolen van alle verkeer. Er ligt hier een opvoedende rol voor omliggende scholen, maar dat betekent niet wijzen naar de politiek of partijen tegen elkaar opstoken…..of moet de hele boel op de schop en gaan we met alle verkeer rond het winkelcentrum over de busbaan rijden met een verschuiving van het probleem als gevolg.

  2. Dat jullie druk maken om het verkeer in Vleuterweide 😉

    er gebeuren zo veel dingen in VW dat je het niet met een blote oog kunt zien.

    Wat ja dat weet ik ook niet……

  3. Waarom plaatsen we niet bij iedere overgang voor fietsers en voetgangers 2 hekjes die geschakeld tegenover elkaar staan, zodanig dat fietsers alleen nog maar met de fiets aan de hand kunnen oversteken? Het is allemaal al te bespottelijk dat we vanwege buitensporig gedrag van met name niet oplettende fietsers, maatregelen moeten nemen, maar als we er dan toch een moeten nemen, waarom niet deze?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven