Een eigen stukje tuingrond op Steede Hoge Woerd

20 maart 2014 07:00  Redactie  5 reacties

Voor iedereen die het leuk vindt om te tuinieren is er nog de mogelijkheid een stuk tuingrond te huren in de educatieve tuin Steede Hoge Woerd, onderdeel van Castellum Hoge Woerd. Er zijn in totaal 35 tuintjes van 8m2 beschikbaar, ze worden toegekend op volgorde van binnenkomst. De tuinders hebben voor 25 euro van half april tot november het stuk tuingrond tot hun beschikking, dit mag naar eigen inzicht ingericht worden met eigen zaden en planten. Voor het bewerken van de grond mag het gereedschap uit de schuur gebruikt worden, hiervoor betaalt u tien euro borg. Aan het einde van het seizoen moeten de tuinen weer leeg opgeleverd worden. Voor geïnteresseerden is er zaterdagmiddag 12 april tussen 13.00 en 14.00 uur een startbijeenkomst. Ter plaatse wordt de overeenkomst getekend en het tuintje in gebruik genomen. U kunt zich voor 1 april aanmelden via h.kraaijkamp@utrecht.nl, onder vermelding van Vrijetijd kindertuin.

Wij van de redactie hebben dit vorig jaar ook gedaan en het was hartstikke leuk om te doen.

Voor wie?
Voor iedereen die het leuk vindt om te tuinieren.

Wat?
Van half april tot november krijg u een stuk tuingrond van 8m2. Deze mag u naar eigen inzicht inrichten. Het gereedschap uit de schuur kunt u gebruiken. Zaden en planten neemt u zelf mee. Aan het einde van het seizoen levert u de tuin weer leeg op. We sluiten voor het gebruik een overeenkomst met huisregels af.

Waar?
Op onze educatieve tuin Steede Hoge Woerd, onderdeel Castellum Hoge Woerd.
Adres: Vicuslaan 1000, De Meern, naast Plattelandswinkel Goes.

Wat kost het?
Een tuintje van 8m2 kost 25 euro. U krijgt een sleutel van het hek en de schuur, hiervoor is de borg 10 euro.

Startbijeenkomst
Op zaterdagmiddag 12 april tussen 13.00 en 14.00 uur houden we een startbijeenkomst.
U kunt de overeenkomst tekenen en daarna het tuintje in gebruik nemen.

Opgeven
Voor 1 april via: h.kraaijkamp@utrecht.nl, o.v.v. Vrijetijd kindertuin, uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Er zijn 35 tuintjes beschikbaar, ze worden toegekend op volgorde van binnenkomst.Advertenties:


5 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website