Vreugdevuren en vuurkorven in bouwspeeltuin de Balije

29 maart is het weer zover! Vreugdevuren en vuurkorven is een jaarlijks terugkerend feest voor de buurt, waarbij kinderen met hun ouders ’s avonds in het donker (!) in de speeltuin mogen komen spelen. De speeltuin wordt gezellig aangekleed met vuurkorven, lichtjes, etc. We organiseren een aantal extra activiteiten waar ouders en kinderen samen aan mee kunnen doen. Behalve plezier voor de kinderen, willen we ook gelegenheid scheppen voor de volwassenen om elkaar te ontmoeten en op een leuke manier contact in de buurt te hebben. De toegang is gratis, maar als ludieke actie vragen we iedereen een eigen stukje/blok (afval)hout mee te nemen voor in het vuur ;-).

Komen jullie ook, en vrijwilligers zijn altijd nog welkom mail even naar:
[email protected] of kom langs bij de bouwspeeltuin (Augustusweg 30, De Meern). tijd: 19.30-21.00

[mappress mapid=”88″]

Lees hier meer over de Bouwspeeltuin of bezoek de Facebook pagina.

Tekst: Evelyna de Beer

3 gedachten over “Vreugdevuren en vuurkorven in bouwspeeltuin de Balije”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven