NLdoet klusdag bij OBS Pantarijn

28 maart 2014 19:00  Redactie  2 reacties

Op zaterdag 22 maart waren circa 28 ouders,  leerkrachten en clienten van ‘Abrona’ actief aan het werk op het groene schoolplein en op school van OBS Pantarijn. Deze NL doet, klusdag werd georganiseerd door het ouderinitatief van Pantarijn, die bestaat uit 7 betrokken ouders.
Pantarijn NL DoetHet leuke van deze middag was de onderlinge samenwerking tussen alle vrijwilligers, waaronder dus clienten van  Brasserie Abrona. Je leert elkaar op een andere manier kennen en blijft zo extra betrokken bij wat er op school gebeurd. Daarnaast wordt de school een stukje mooier én geef je het goede voorbeeld aan de kinderen, die toch onze toekomstige vrijwilligers zijn. Ook dat is een uiting van de Vreedzame School gedachte.
Vanuit het Oranje Fonds hadden we €450,- aan materialen aangeschaft, met de korting van Gamma konden we hier heel wat klus spullen van inslaan. Daarnaast was er geld voor extra groen.
Pantarijn NL DoetEind van de dag mochten alle harde werkers trots kijken op het resultaat: rozenbottels, hulst en bamboe geplant, de haag netjes gesnoeid, het vogelhuisje weer gemaakt, heel veel muren geschilderd en van alles schoongemaakt. Er is ook een hoop geboord en opgehangen. Iedereen ging tevreden en met volle buik het weekend in. Overigens had de Plus Giel Smits uit De Meern daarin gesponsord.
Over zo’n 3 maanden gaan we weer klussen, maar dan zonder NL Doet.

Tekst: Evelyna de Beer

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

2 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website