Vlinderhof en NLDoet klaren samen de klus

28 maart 2014 17:00  Redactie  Reageer

Na een gedegen voorbereiding van alle betrokken professionele, eigen vrijwilligers begon op vrijdag 21 maart de eerste aanplantdag van de Vlinderhof in de stromende regen. De echte tuinbikkels van NLDoet en van onze Vlinderhofvrienden, lieten zich niet door de regen weerhouden en kwamen, gewapend met schepje, naar de Vlinderhof. Een hele goede opkomst met als resultaat dat vrijwel alle plantjes hun plek vonden.

2014-03-28_beplanting_vlinderhof_smallOp vrijdag en zaterdag ging iedereen aan de slag onder leiding van een professional, om alle 15.000 planten de grond in te zetten. Ondanks de aanhoudende regen op de eerste dag, waren de stemming en inzet meer dan positief en ook het werktempo lag hoog. Ook de ontwerper van de tuin, Piet Oudolf, kwam speciaal vanuit Hummelo om nog aanwijzingen te geven.

Groepsfoto Vlinderhof
2014-03-28_piet_oudolf_vlinderhof_smallOnder de vrijwilligers was ook het Vinexvrouwtje die meehelpen op de Vlinderhof, verkoos boven haar verjaardagstaart en visite. Eindelijk wist ook de zon de Vlinderhof te vinden. En onder het genot van een lokaal gebrouwen biertje keken we terug op twee succesvolle dagen.
Let it grow, let it grow, let it grow!

Ingezonden door Frances Kikkert

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website