Succesvolle Kinderkledingbeurs Leidsche Rijn op 5 april

5 april 2014 werd er in kindercluster Voorn (Langerak) weer een beurs voor tweedehandskinderkleding en speelgoed gehouden. De organisatie kijkt tevreden terug op deze dag.

2014-04-11_kinderkledingbeurs_1_smallEr was veel animo van verkopers om een tafel te huren op de beurs. Helaas was er voor lang niet iedereen een tafel beschikbaar. Middels een lotingssysteem zijn de tafels zo eerlijk mogelijk verdeeld.

Een groot aantal bezoekers nam een kijkje op de beurs. Heel veel kleding en speelgoed wisselde van eigenaar en kreeg zo een nieuwe bestemming, voor een zacht prijsje. Het was een gezellige drukte van belang.

2014-04-11_kinderkledingbeurs_2_smallIndrukwekkend was de hoeveelheid overgebleven kleding en speelgoed die verkopers weer doneerden voor het goede doel. De familie Kok uit De Meern zorgt er voor dat de kleding naar een kindertehuis in Oekraïne gebracht wordt. Het speelgoed is deze keer afgeleverd bij de Emmaus. Zij hebben echter laten weten dat zij eigenlijk voldoende speelgoed op voorraad hebben. Daarom zijn wij voor volgende beurzen nog steeds op zoek naar een goed doel voor speelgoed. Voorwaarde is dat het speelgoed na afloop van de beurs ter plekke op gehaald wordt. Kent u een, liefst regionaal, goed doel dat geïnteresseerd is in speelgoed, laat u het de organisatie dan vooral weten via [email protected].

2014-04-11_kinderkledingbeurs_3De volgende beurs zal georganiseerd worden in het najaar. Verkopers en kopers zijn dan weer van harte welkom! Geïnteresseerden kunnen zich via bovengenoemd e-mailadres aanmelden voor onze nieuwsbrief, of ons volgen via Twitter of Facebook. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website: www.kinderkledingbeursleidscherijn.nl.

5 gedachten over “Succesvolle Kinderkledingbeurs Leidsche Rijn op 5 april”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven