Schrijf je nu in voor de Burenmarkt in de Vrijstaat

14 april 2014 15:34  Redactie  6 reacties

Het is vanaf nu mogelijk om je aan te melden voor de volgende editie van de Burenmarkt. De Burenmarkt van 2014 wordt gehouden in het weekend van 6 en 7 september. De locatie is dit keer de kunstige Vrijstaat in Leidsche Rijn.

Je kan je aanmelden op: burenmarkt.wordpress.com/aanmelden. Niet winst makende initiatieven/workshops/doelen kunnen gratis mee doen.

Burenmarkt in de VrijstaatDe Burenmarkt
Op de Burenmarkt Leidsche Rijn krijgen alle makers van Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern een podium om hun eigen creaties, talenten, producten en diensten te presenteren, te demonstreren, te delen en eventueel te verkopen. Aan buren, vrienden, kennissen en andere enthousiaste wijkbewoners

Burenmarkt VrijstaatMakers?
Op de burenmarkt krijgen makers een podium. Maar wie zijn die makers dan? Dat is iedereen die, binnen de grenzen van Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern, iets creƫert, produceert of repareert en dit wil delen met de rest van de wijk. Door eigen gemaakte spullen te verkopen in een marktkraam, door workshops te geven, door voorstellingen te laten zien, door demonstraties te geven, door dingen te repareren, door ter plekke samen iets te maken, door met elkaar te eten, muziek te maken en te dansen, door samen expressie te geven aan de wijk.


Advertentie:


Advertenties:

6 reacties

  1. Ben benieuwd wanneer de volgende is. Weet iemand dit al?

    Lijkt me prima om daar een keer aan mee te doen:-)


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website