Zoek je werk? Meld je aan voor een speeddating avond

16 april 2014 07:00  Redactie  3 reacties

Lionsclub Vleuten-De Meern (website) organiseert in samenwerking met het Inbetween Cafe Leidsche Rijn een speeddating avond op 22 mei voor werkzoekenden in de regio Leidsche Rijn. Tijdens deze bijeenkomst worden werkzoekenden op basis van hun CV en werk-wensen gekoppeld aan een Lionslid voor een gesprek van 10 tot 15 minuten. In dat gesprek zal het Lionslid vragen en luisteren naar de wensen en doelen van de deelnemers en op grond daarvan suggesties doen. Dat kan variëren van het in contact brengen met personen bij bedrijven en organisaties tot inhoudelijke adviezen m.b.t. het CV en de manier waarop je netwerk gesprekken kunt voeren. Je mag ervan uit gaan dat je gegevens vertrouwelijk behandeld worden binnen de Lionsclub. Er zijn geen kosten verbonden aan de avond.

Aanmelden
Geinteresseerd? Stuur je CV op naar info@lionsvdm.nl. Wij zoeken dan een aantal gesprekpartners die je naar alle waarschijnlijkheid het beste kunnen helpen.

Inloop
Inloop op 22 mei is vanaf 19.30 uur en aanvang is om 20.00 uur. 
Om 22.00 uur sluiten we af met een drankje. 
Locatie: Vergadercentrum Hofstede de Nieuwe Ham, Joostenlaan 1, 3455 SP Haarzuilens. Voor eventuele vragen kun je een mailtje sturen naar info@lionsvdm.nl

Inbetween Cafe
Het Inbetween Cafe Leidsche Rijn, organiseert al ruim een jaar op de 2e dinsdag van de maand een laagdrempelige kostenloze netwerkochtend voor werkzoekende en ZZP’ers met (te) weinig opdrachten, van 10 – 11.30 uur, in Parkrestaurant Anafora, Maximapark. Elke maand zijn er verschillende gespreksonderwerpen en invalshoeken die je kunnen helpen bij het vinden van werk / opdrachten.

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

3 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website