Blog: Herboren

Door wat lichamelijke ongemakken kreeg ik vorig jaar het advies een glutentest te doen en wat bleek: een hoge intolerantie. Nu leef ik al een half jaar glutenvrij, maar wat een opmerkingen krijg je dan zeg. “Oh wat vervelend, wat lastig, hou je het vol?” et cetera. Nou, ik kan jullie vertellen: het is een eitje, je gaat veel bewuster en gezonder eten en er is zoveel en het is zo makkelijk aan glutenvrij eten te komen en ik ontpop mij tot een ware keukenprinses (en geloof me, ik haatte koken!).

Het is natuurlijk ook makkelijk vol te houden als je de voordelen gaat voelen . Ik voel me superfit, energiek en gezond. Daarbij komt dat ik meer ben gaan sporten, aangezien ik een aantal sportieve uitdagingen aanga de komende maanden. Het is me schijnbaar aan te zien, want vorige week werd mijn ID gevraagd toen ik in de supermarkt een fles wijn kocht, terwijl ik al 18 jaar geleden 18 ben geworden!! Nu kan ik vol passie mededelen: eet bewust, beweeg en koop zo af en toe een flesje wijn. Dat alles gecombineerd met wat mindfulness en je voelt je herboren! En wat een mooi moment zo met Pasen 😉

Marianne van Houten is zangeres, actrice, theatermaker en werkt voor Stichting www.globalclowning.com. Meer info vind je op www.mariannevanhouten.nl Marianne geeft ook trainingen op gebied van muziek, theater, zang/ stem en mindfulness.

1 reactie op “Blog: Herboren”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.