Kruising Strijkviertel afgesloten voor werkzaamheden

De werkzaamheden aan de busbaan en hoofdfietsroute door Oudenrijn en Rijnvliet zijn in volle gang. In het weekend van 3 en 4 mei worden de asfaltlagen op het kruispunt tussen de busbaan en Strijkviertel afgewerkt. Om dit te kunnen uitvoeren is het noodzakelijk om de kruising tijdens de werkzaamheden voor verkeer af te sluiten. De afsluiting gaat in op zaterdag 3 mei 17.00 en eindigt zondag 4 mei 19.00 uur. Tijdens deze periode zijn er omleidingsroutes. Op maandag 5 mei zijn de werkzaamheden afgerond en worden de omleidingsroutes opgeheven.

Eind mei/begin juni worden vervolgens de verkeerslichten geplaatst. Op 13 juli 2014 is het gehele kruispunt klaar en zetten we de verkeerslichten aan. Vanaf dat moment is zowel de busbaan als de nieuwe fietsroute in gebruik.

Bekijk hier de omleidingsroutes (PDF) of de gemeente website voor meer informatie.

1 gedachte over “Kruising Strijkviertel afgesloten voor werkzaamheden”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.