Transportbedrijf Goes na 100 jaar toch op de fles

10 mei 2014 15:00  Redactie  3 reacties

Vorige jaar vierde het transportbedrijf Goes in De Meern nog haar honderdjarig bestaan (artikel) en kreeg in september zelfs het predicaat Koninklijk en nu moet het dan de deuren sluiten en faillissement aanvragen.

Het bedrijf kan de hoog opgelopen belastingschuld niet betalen en krijgt geen uitstel meer van de fiscus. Een woordvoerder van het bedrijf laat weten dat de ondergang werd ingeleid door het bankroet van een grote opdrachtgever, bloemenexporteur Ciccolella.

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

3 reacties

  1. De belastingdienst zet liever honderd+ man op straat dan dat ze langer moeten wachten op hun geld. Kortom meer mensen zonder baan, meer mensen met een uitkering en wij moeten daarvoor meer belasting gaan betalen. Hulde aan de belastingdienst.

  2. Applaus voor ons koninkrijk en de bureaucratie!!!! Als Den Haag alle politici nu eens hun wachtgelden af zouden staan, zou dit bedrijf mogelijk nog kunnen bestaan. Ik hoop dat er mogelijk nog een oplossing gevonden kan worden…….

    By the way, wij burgers moeten andersom wel heel veel geduld hebben met de belastingdienst….PRUTSERS


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website