Film presentatie tips en trucs voor de nieuwe burgemeester

Hierbij nodigen we je van harte uit voor de presentatie van de film tips en trucs voor de nieuwe burgemeester gemaakt door Project We zijn er! – Lanterfanten in Leidsche Rijn. In de film geven we het woord aan verschillende Leidsche Rijners die ieder op hun eigen manier Jan van Zanen, de kersverse burgemeester van Utrecht, bemoedigen of tips geven.

2014-05-18_lanterfanten_flyer_voorkantWe hopen van harte op je komst! Wil je laten weten of je erbij bent vóór vrijdag 23 mei via wezijnr@gmail.com of bel Evi 06 11 70 10 82

Wanneer: Maandag 26 mei 12:30 tot 13:30 er zijn pannenkoeken!
Waar: De Vrijstaat, Hogeweide 3, 3541 BC Utrecht

Het NSGK-project: We zijn er! helpt jongeren met een handicap om actief deel te nemen in hun woonwijk en er een sociaal netwerk op te bouwen. NSGK zet zich in voor kinderen en jongeren met een handicap in Nederland. De stichting ondersteunt jaarlijks honderden projecten op het gebied van vakantie, cultuur, wonen, werk, beeldvorming – alles wat nodig is om met een beperking zo volwaardig mogelijk te leven. Dat kan dankzij de hulp van donateurs en vrijwilligers. Meer informatie over NSGK: www.nsgk.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.