Blog: The Wall inspirerend decor voor theatervoorstelling

The Wall. Kun je je een oninspirerendere plek voorstellen? Ik niet. Toch is het leeglopende megawinkelcomplex het decor voor een theatervoorstelling van het NUT (Nieuw Utrechts Toneel). Misschien heb je het grote, blauwe bord met ‘WEG’ al zien staan bij het Willem-Alexanderpark?

Wie vorige zomer bij de voorstelling ‘Geluk’ op het dak van de A2 was en daarna ook heeft genoten van het heerlijke diner onder gemoedelijke sfeer, kán niet anders dan dit jaar weer kaarten kopen. Wie er vorig jaar niet bij was, moet mij maar geloven dat je dit écht niet kan missen als Leidsche Rijner of Utrechter.

Eigenlijk maakt het me niet eens uit waar deze voorstelling over zal gaan, want leuk en bijzonder wordt het toch wel. Voor degene die dat wél willen weten: ‘Weg’ gaat over het fenomeen ‘de vreemdeling’. Wie is de reiziger, waar komt de vluchteling vandaan, waarom verlangen wij zo naar de exoot en zijn wij bang voor de buitenlander? Lees meer informatie over de voorstelling op de website van het NUT: http://nieuwutrechtstoneel.nl/

Gelukkig zijn er meerdere kansen om deze voorstelling te zien tussen 5 juni en 15 juni. Ik kan je verzekeren dat de voorstelling mét driegangendiner de prijs dubbel en dwars waard is. Heerlijk biologisch en ontzettend gezellig om met allerlei onbekenden aan een lange tafel te zitten. Kaarten zijn te koop via de Stadsschouwburg.

5 gedachten over “Blog: The Wall inspirerend decor voor theatervoorstelling”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.