In Between Café op dinsdag 10 juni

4 juni 2014 11:30  Redactie  9 reacties

Op 10 juni zal weer het In Between Café gehouden worden. De maandelijkse ontmoetingsmogelijkheid voor iedereen die in between jobs en opdrachten is. Een netwerkcafé om van gedachten te wisselen met andere werkzoekenden en daarnaast de mogelijkheid om professioneel advies te krijgen. Dit lokale initiatief van mede werkzoekenden is voor alle Leidsche Rijners. Alle aanwezigen kunnen – als ze dat willen – deelnemen aan een sessie naar keuze onder leiding van een professional.

Programma:
10.00 – 10.15 uur introductie en ervaringen uitwisselen
10.15 uur 1e ronde workshops
10.45 uur 2e ronde workshops
11.30 uur napraten

Workshops waaruit gekozen kan worden:

Jobmarketing 2.0?
Wachten tot er nieuw werk komt is geen optie. Je kunt het heft in eigen handen nemen en gaan ‘jobmarketen’. Want zo vind je sneller en actiever de baan die je wilt. Jobmarketing is een stapsgewijs traject voor het omgaan met je eigen arbeidsmarkt. Oftwel; dat je je eigen arbeidsmarkt creëert in plaats van af te wachten of er een vacature in de krant komt, dat je netwerkt en dat je van solliciteren je werk maakt.

Advies van HR professionals
Laat je inspireren door andere werkzoekenden en krijg advies van personen die aan de andere kant van de tafel zitten. Je kan tips krijgen vanuit de werkgevers kant over je cv, je brief, je voorkomen en zij beantwoorden je vragen.

UWV
Een uitkering en dan… UWV is helemaal digitaal en naast dat ene evaluatiegesprek spreek je waarschijnlijk niemand. Toch heb je misschien nog vragen. Misschien zit je er over te denken om voor jezelf te beginnen. Misschien kun je interim ergens aan de slag maar dan voor minder uren. Dat is een grote stap en heeft ook een effect op je maandelijkse inkomsten. Wat betekenen dit soort zaken voor je WW-uitkering?

CV bespreken
Neem je CV mee en bespreek deze met elkaar. Geef elkaar feedback en tips.

Waar en wanneer
Het vindt plaats op 10 juni van 10.00 – 11.30 uur in Parkrestaurant Anafora. Het “In Between Café” is gratis, je hoeft alleen maar je eigen consumptie te betalen.

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

9 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website