Verdachten proberen aan politie te ontkomen

4 juni 2014 19:55  Redactie  3 reacties

Woensdagmiddag 4 juni vond er in Vleuten een zoekactie plaats na een melding van een verdachte situatie. Twee mannen konden worden aangehouden, er bleek ingebroken in een woning.

Rond 11.30 uur meldde een getuige dat er twee jongens zich verdacht gedroegen in de omgeving van de Tol. Agenten gingen poolshoogte nemen en zagen de twee lopen. Bij het zien van de agenten gooide één van hen een tas weg en beiden renden weg. De achtervolging werd ingezet.

Zoekactie
Door getuigen werd gezien hoe de twee over de Zuilense Ring renden en dat ze gezien waren bij het sportveld bij de Haarrijnse Rading. Hierop zetten agenten het gebied tussen de Haarrijnse Rading, de Jan Vogellaan en de Robert Planguettelaan af. Met behulp van speurhonden en een politiehelikopter werd gezocht naar de twee. Eén van de verdachten, een 18-jarige jongeman uit De Meern, werd rennend gezien en kon worden aangehouden.

Nat pak
Kort daarop meldde een getuige die een jongen in de tuinen had zien struinen aan de Edmund Nicklaan en in een vijver zou liggen. Agenten gingen zoeken en troffen de tweede verdachte compleet doorweekt aan. Ook hij, een 23-jarige man (woonplaats onbekend), werd aangehouden.

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

3 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website