Heiwerkzaamheden Leidsche Rijn Centrum gestart

Vanaf 9 juni starten de heiwerkzaamheden. Deze werkzaamheden nemen voor de eerste fase zo’n 10 tot 11 werkweken in beslag en lopen dus door tot eind augustus. Afhankelijk van bijvoorbeeld de weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden iets langer doorlopen. Omwonenden worden dan door de aannemer geïnformeerd.

Op 20 juni is de officiële viering van de start van de bouw van Leidsche Rijn Centrum. Ter voorbereiding is Bouwcombinatie ‘Hurks-Slokker’ gestart met diverse werkzaamheden. Zo wordt onder andere halverwege de Grauwaartsingel een aparte toegang (Vaduzdijk) aangelegd voor het benodigde bouwverkeer. Hiermee wordt overlast van het bouwverkeer tot een minimum beperkt.

2 gedachten over “Heiwerkzaamheden Leidsche Rijn Centrum gestart”

  1. Pingback: Viering officiële start bouw Leidsche Rijn Centrum | Regio Leidsche Rijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.