Groeten Uit Leidsche Rijn-ansichtkaart onthuld

Op woensdag 11 juni is de ‘Groeten uit Leidsche Rijn-kaart’ onthuld door burgemeester Van Zanen op Winkelcentrum Parkwijk. Hierna hebben de winnende fotografen de eerste ansichtkaarten de lucht in gelaten met ballonnen.

Voor de vinders van deze kaarten staat een mooie prijs klaar. De ‘Groeten uit Leidsche Rijn-ansichtkaarten’ zijn gratis op te halen bij Wijkbureau Leidsche Rijn, Dorpsplein 1 te Vleuten.

2014-06-13_groeten_uit_leidsche_rijn_ansichtkaart_winnaars

Ruim een maand geleden heeft Wijkbureau Leidsche Rijn alle Leidscherijners gevraagd hun mooiste foto’s van de wijk op te sturen. En dat is enthousiast gedaan! Zij ontvingen ruim 80 inzendingen. Bijzondere, mooie en verrassende beelden van het Leidsche Rijn waar wij allen trots op zijn.

Uit de inzendingen zijn zes foto’s geselecteerd die samen de ‘Groeten Uit Leidsche Rijn-ansichtkaart’ vormen. De jury heeft de foto’s getoetst op: herkenbaarheid, compositie, resolutie. Ook de onderlinge samenhang was van groot belang: laten de zes beelden een goede dwarsdoorsnede van Leidsche Rijn zien?

De winnende foto’s van links naar rechts: - Boven: Jacques Klaarenbeek - St. Antonius Ziekenhuis, Glenn Verweij - Burt Bacharachstraat (Terwijde), Karla Keijzer - Waterwinpark - Onder: Arnold Mak - Margrieten op Het Lint (Máximapark), Ronald Correljé - Appartementencomplex ‘De Schijf’ (Parkwijk), Henry Hoogendoorn – Parkpergola - (Máximapark)
De winnende foto’s van links naar rechts:
– Boven: Jacques Klaarenbeek – St. Antonius Ziekenhuis, Glenn Verweij – Burt Bacharachstraat (Terwijde), Karla Keijzer – Waterwinpark
– Onder: Arnold Mak – Margrieten op Het Lint (Máximapark), Ronald Correljé – Appartementencomplex ‘De Schijf’ (Parkwijk), Henry Hoogendoorn – Parkpergola – (Máximapark)

Download hier de kaart om het zelf uit te printen en te versturen als kaart.

Wat vinden jullie van de kaart en geselecteerde foto’s? Geeft die een goed beeld wat Leidsche Rijn te bieden heeft?

3 gedachten over “Groeten Uit Leidsche Rijn-ansichtkaart onthuld”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven