Politie oproep ivm inbraak in Veldhuizen (video)

13 juni 2014 17:00  Redactie  1 reactie

Een oplettende man uit de Claudiuslaan in De Meern ziet dat er vrijdagavond 7 maart 2014 wordt ingebroken bij de buren. Hij belt meteen 112. Maar de inbrekers hebben hém ook gezien en maken dat ze wegkomen. De woning aan de Claudiuslaan is voorzien van bewakingscamera’s, waardoor er beelden van de daders zijn. De politie zoekt de drie inog onbekende inbrekers en hun handlanger.

Bekijk het filmpje van ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van 11 juni 2014 van RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld.

Politie oproep

Rond 20.40 uur ziet de buurman een vreemde auto op de oprit van de woning staan, terwijl hij weet dat de bewoners die avond niet thuis zijn. Als hij dichterbij komt, hoort hij dat de motor van die auto draait en dat er een man achter het stuur zit. Hij belt 112 en terwijl hij dat doet begint de bestuurder te claxonneren. Dan komen drie jongemannen het huis uitrennen. Eén van hen scheldt de getuige met een Marokkaans accent uit. Ze springen in de auto en rijden hard weg in de richting van de Heldammersingel.

De inbrekers wisten een geldbedrag buit te maken.

Signalementen

Verdachte 1:
– jongeman
– lichtgetinte huidskleur
– kort, zwart haar
– had een stoppelbaard
– droeg een jas met horizontale stiknaden en een klein logo op de linker mouw.

Verdachte 2:

– jongeman
– lichtgetinte huidskleur
– kort, zwart haar
– had een stoppelbaard
– droeg een jas met capuchon.

Verdachte 3:
– jongeman
– lichtgetinte huidskleur
– smal gezicht
– had een muts op
– droeg een jas met logo op de linker mouw.

Auto
De inbrekers reden weg in een zwarte BMW 3-serie Touring, een stationwagen. De getuige had zelfs het kenteken genoteerd, maar dat bleek vals te zijn.

We zoeken deze 3 inbrekers en hun kompaan die in de auto zat. Herkent u ze? Twijfel dan niet en bel de gratis tiplijn 0800-6070. Als u liever anoniem blijft, belt u 0800-7000

Vragen
Herkent u deze drie inbrekers? Weet u misschien wie zij en hun handlanger die in de auto zat zijn? Bel dan de gratis Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of bel gratis Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. U kunt uw tip ook insturen met het formulier op deze pagina.

Voor eventuele updates bezoek de pagina van de politie.

[mappress mapid=”105″]

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

1 reactie

  1. Tis toch wa, je kan tegenwoordig ook nergens meer rustig inbreken……

    Nee hulde voor de oplettende buurman. De wereld is toch maar raar dat je uitgescholden wordt omdat je onze vriendelijke Marokkaanse medemens stoort tijdens het inbreken…..even nog een lekker vooroordeel: wij werken gewoon voor ons geld en hoeven er niet voor in te breken.


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website