Start werkzaamheden rotonde Meerndijk–Heemskerklaan

Met ingang van 16 juni starten de werkzaamheden aan het kruispunt Meerndijk- van Heemskerklaan/Laan 1954. De werkzaamheden zijn grotendeels voor eind juli (de bouwvak) afgerond, maar gaan natuurlijk wel gepaard met stagnatie voor het verkeer. De gemeente vraagt daarvoor uw begrip.

Met een aantal direct aanwonenden wordt door de aannemer contact worden opgenomen in verband met aanpassingen van de toegankelijkheid van hun perceel. Het stoplicht dat nu op het kruispunt staat wordt vervangen door een rotonde. Op deze rotonde heeft zowel autoverkeer als fietsverkeer voorrang.

1 gedachte over “Start werkzaamheden rotonde Meerndijk–Heemskerklaan”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.