Stel jezelf voor! YOLO Disco in Vleuterweide

Vertel ons meer over de organisatie/onderneming 
YOLO-disco is ontstaan nadat wij als welzijnsmedewerkers boventallig werden verklaard. We wilden graag ons in blijven zetten voor de kinderen in Vleuterweide. De disco in de Schalm bleek zo druk te zijn, waardoor er een postcodebeleid is en de kinderen van Vleuterweide uitgesloten werden. Wij zijn daardoor een eigen disco gestart met behulp van het Leefbaarheidsbudget van de Gemeente Utrecht. De YOLO-disco is er iedere laatste vrijdag van de maand (uitgezonderd van juli en augustus) van 20:00 uur tot 22:30 uur voor de kinderen van 8 t/m 12 jaar. We willen de kinderen graag een leuke en gezellige avond bezorgen. Op dit moment draait alles op vrijwillige basis, uitgezonderd de DJ, DJ Youmi.

Wat is in jullie ogen ondernemerschap?
Voor ons is ondernemenschap datgene doen waar wij plezier in hebben en waar we voldoening uit halen.


Advertentie:

Wat zijn jullie belangrijkste drijfveren? 
De kinderen een ontspannen avond bieden en aansluiten op de behoefte van ouders en kinderen uit de wijk.
Vanuit onze creativiteit vinden we het een uitdaging om iets nieuws neer te zetten, mede doordat het hier gaat om een nieuwbouwwijk en men nog aan het opbouwen is.

Wat is jullie ambitie voor komend jaar?
Ons hoofddoel is dat de kinderen weten dat er een plek voor ze is waar ze terecht kunnen in hun vrije tijd. We willen dat zij zich veilig en prettig voelen tijdens de YOLO-disco. Verder hebben we als doel om meer bekendheid te krijgen in de wijk en groeien qua aantal bezoekers. Als er behoefte van 12-plussers is, om ook voor hun een disco te organiseren, dan staan wij daarvoor open.

Wat is het leukste of gekste dat jullie ooit meegemaakt hebben binnen de organisatie/onderneming?
Het leukste vonden wij om te horen dat er een meisje was die tijdens de disco met als thema neon vertelde dat zij bijna al haar zakgeld had uitgegeven aan een neon-outfit!

Wat is tot nu toe jullie grootste succes? 
Ons grootste succes is dat we samen gewerkt hebben met ‘heel Utrecht bakt’, we zijn tijdens deze dag uitgenodigd om de kinderen te vermaken en op een gegeven moment stonden er wel 50 kinderen op de dansvloer, hierdoor waren wij aangenaam verrast omdat wij ervanuit gingen dat er niet meer dan 10 kinderen zouden zijn.

Waarom moeten we allemaal een kijkje nemen bij de YOLO-disco?
Er moet natuurlijk niets, maar als je tijdens een YOLO-disco avond komt kijken, zie je de kinderen genieten van de muziek van de DJ en is het lastig om je dansmoves in bedwang te houden. Dus houd je van muziek en dansen, dan ben je bij ons op het juiste adres! En vergeet niet You Only Lives Onces (YOLO)!

Hoe blijven we op de hoogte van de YOLO-disco activiteiten?
Volg ons via twitter @yolodisco, via de website van regio Leidsche Rijn, wijk kranten of stuur ons een mailtje naar yolo.disco@hotmail.com. Daarnaast zij wij telefonisch te bereiken via 06-17296037

2 reacties op “Stel jezelf voor! YOLO Disco in Vleuterweide”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *