Terras Terwijde op Waterwinmarkt

Op 5 juli a.s. organiseert Wijkbureau Leidsche Rijn in samenwerking met woningcorporaties Mitros Wonen en Bo-ex, Doenja Dienstverlening, Jongerenwerk Utrecht (JoU) en de politie: ‘Terras Terwijde’. Tijdens deze bijeenkomst komen deze organisaties samen met de bewoners tot een inventarisatie van knelpunten en aandachtspunten op het gebied van leefbaarheid en veiligheid. Terras Terwijde wordt deze keer georganiseerd tijdens de Waterwinmarkt. U kunt uw bijdrage ook mailen naar leidscherijn@utrecht.nl, onder vermelding van ‘Terras Terwijde’. Bekijk de uitnodiging (pdf).


Advertentie:

5 reacties op “Terras Terwijde op Waterwinmarkt”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.