Schietpartij in De Meern

27 juni 2014 12:23  Redactie  6 reacties

Vanochtend rond kwart over elf kreeg de politie melding dat er een schietpartij zou hebben laats gevonden op de Ten Veldestraat in De Meern. Een man raakte gewond en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Er zou, volgens de woordvoerster van de politie, meerdere keren geschoten zijn.

De politie is een onderzoek opgestart en is nog op zoek naar de verdachte. Op straat zouden getuigen worden gehoord.
De aanleiding van de schietpartij is nog onduidelijk. De politie vraagt getuigen of mensen die meer weten van deze zaak om contact op te nemen via 0900-8844.

Kaart:
[mappress mapid=”110″]

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

6 reacties

  1. Het valt me wel op dat er steeds meer berichten komen over criminaliteit in De Meern….slechte ontwikkeling dit.

    Is het echt zo dramatisch of is dit in bepaalde delen van De Meern?

  2. […] Alle artikelen over dit onderwerp: – Doelwit liquidatie De Meern reed over schutter heen – Update schietincident De Meern: verdachte aangehouden – Laatste update schietpartij De Meern (video) – Politie komt met foto vlucht-BMW schietpartij De Meern – Toestand slachtoffer schietpartij De Meern stabiel – Meer informatie over vluchtauto schietpartij De Meern – Nog veel onduidelijkheid rond schietpartij in De Meern – Schietpartij in De Meern […]

  3. […] Alle artikelen over dit onderwerp: – Poging tot liquidatie De Meern in Opsporing Verzocht – Laatste nieuws over de liquidatie in De Meern – Doelwit liquidatie De Meern reed over schutter heen – Update schietincident De Meern: verdachte aangehouden – Laatste update schietpartij De Meern (video) – Politie komt met foto vlucht-BMW schietpartij De Meern – Toestand slachtoffer schietpartij De Meern stabiel – Meer informatie over vluchtauto schietpartij De Meern – Nog veel onduidelijkheid rond schietpartij in De Meern – Schietpartij in De Meern […]


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website