Nog veel onduidelijkheid rond schietpartij in De Meern

28 juni 2014 13:05  Redactie  3 reacties

Helaas is er nog niet veel bekend over de schietpartij gisteren in De Meern. Het 68-jarige slachtoffer werd vrijdag, vermoedelijk door twee daders, beschoten. De Volkswagen waarin het slachtoffer reed werd doorzeefd met zeker tien kogels, zelf is hij geraakt door meerdere kogels. Omstanders spraken van een ‘kogelregen’. Na de aanslag is hij geopereerd en zou na de operatie nog niet goed aanspreekbaar geweest zijn.

Wat precies de reden voor de aanslag was is nog onbekend maar volgens meerdere bronnen zou de man zich in het criminele circuit bevinden. De politie is een klopjacht naar de daders begonnen. Vermoedelijk gaat het om twee mannen die er vandoor gingen in een donkergrijze BMW, waarschijnlijk een 3-serie.

Volgens de politiewoordvoerder zijn er wel wat tips binnengekomen, maar of die bruikbaar zijn moet nog worden uitgezocht.

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

3 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website