Meer informatie over vluchtauto schietpartij De Meern

29 juni 2014 21:36  Redactie  2 reacties

In het onderzoek naar het schietincident dat afgelopen vrijdag 27 juni rond 11.00 uur plaatsvond op de Ten Veldestraat, roept de recherche getuigen op zich te melden.

Na het schietincident reed er een grijze BMW personenauto weg in de richting van de A12. De recherche weet inmiddels dat het gaat om een grijze BMW 3-serie, sedan, 4-deurs personenauto, voorzien van sportvelgen en een schuifdak. De BMW had flinke schade aan de rechterachterzijde van het voertuig. Na onderzoek bleek dat er op het voertuig valse/ gestolen kentekenplaten zaten. Met deze aanvullende omschrijving van het voertuig hoopt de recherche meer informatie binnen te krijgen over deze vluchtauto en zijn inzittenden.
Het 68-jarige slachtoffer werd na het schietincident overgebracht naar het ziekenhuis en geopereerd aan zijn verwondingen.

Heeft u die vrijdagochtend 27 juni deze grijze BMW zien wegrijden of bent u deze auto op de weg tegengekomen? Neem dan contact op met de recherche Utrecht via 0900-8844. Alle informatie over dit schietincident kan ook anoniem gedeeld worden via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Lees ook:
Nog veel onduidelijkheid rond schietpartij in De Meern
Schietpartij in De Meern

Kaart:
[mappress mapid=”111″]

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

2 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website