Blog: Scheiden, ook dat is een sportprestatie op het hoogste niveau

1 juli 2014 07:00  Redactie  Reageer

In de media hebben ze het over bijna niets anders: De Wereldkampioenschappen Voetbal. Wie gaat de finale halen? Als je gaat scheiden is het niet anders, want jij speelt ook je eigen wedstrijd en moet je eigen topprestatie leveren.

Scheiden is een vorm van topsport. Denk maar na: je emoties nemen een loopje met je maar ondertussen gaat je gewone leven door. Je baas verwacht dat je dat je goed presteert. Er moeten targets gehaald worden, te laat je werk inleveren wordt niet door de vingers gezien. Thuis verwachten je kinderen van je dat je er gewoon voor ze bent. Je rent wel, maar je gedachten zijn er even niet bij. Je moet die eindstreep halen, maar hoe kom je daar?
Een topatleet kan niet zonder een goede coach of trainer. Iemand die hem/haar ondersteunt bij alle prestaties en alle zaken er omheen. Die ervoor je is als je even het even niet meer zo helder voor ogen hebt, je focus, het doel.
Om precies dezelfde reden is bij scheiden een goede coach belangrijk. Iemand die je ondersteunt en ontzorgt bij alles wat er rondom een scheiding geregeld moet worden. Zodat je je meer kunt concentreren op je werk en je gezin. Je coach ondersteunt je tijdens de ‘race’ van scheiden. Laat je weten dat het in jouw tijd en tempo mag. Die je met een vast schema en telkens heldere en overzichtelijke verslagen laat zien wat er al gepresteerd is. En niet te vergeten welke zaken er nog geregeld moet worden.

Anja van Ree

Bekijk hier mijn blog pagina voor meer artikelen.

2Divorce logoScheiden met begrip Wie gaat scheiden, heeft behoefte aan rust, zekerheid en aan goed onderling overleg. Maak daarom kennis met Anja van Ree van 2Divorce. Want goed scheiden kan echt! Neem contact op voor een gratis eerste kennismakingsgesprek door het formulier in te vullen, per telefoon 06-24576241 of e-mail Ree@2divorce.nl. Download hier de flyer.

Wil jij ook zakelijk bloggen?
Regio Leidsche Rijn biedt ondernemers de mogelijkheid te schrijven over hun producten en/of diensten. Heb je ook interesse om dit op deze manier onder de aandacht te brengen? Neem dan zeker contact met ons of bezoek de volgende pagina voor meer informatie.


Advertentie:


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website