Laatste update schietpartij De Meern

Op vrijdag 27 juni 2014 wordt een auto iets na 11.00 uur op de Ten Veldestraat doorzeefd met kogels. Het slachtoffer is een 68-jarige man uit De Meern. Hij raakt zwaargewond. De politie zoekt getuigen en de nog onbekende daders en de auto waarin ze reden.

Schietpartij in De Meern


Advertentie:

De politie zoekt de auto van vermoedelijk twee daders. Het gaat om een grijze BMW 3-serie, een 4-deurs sedan personenauto, voorzien van sportvelgen en een schuifdak. De auto had flinke schade aan de rechterachterkant. De wagen reed tijdens het schietincident met valse of gestolen kentekenplaten rond en vluchtte na de schietpartij richting de A12. Een klopjacht leverde niks op.

De recherche hoopt meer informatie te krijgen van kijkers over de vluchtauto en de inzittenden.

Vragen
Weet u misschien van wie de auto, heeft u die ergens gezien of weet u misschien wie de daders zijn? Bel dan gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070 of bel gratis Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. U kunt uw tip ook met het formulier op deze pagina bij de politie melden.

 

3 reacties op “Laatste update schietpartij De Meern”

  1. Pingback: Laatste nieuws over de liquidatie in De Meern | Regio Leidsche Rijn

  2. Pingback: Politiebericht over mislukte liquidatie man in De Meern | Regio Leidsche Rijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.