Definitief ontwerp fietsbrug Amsterdam Rijnkanaal bekend

Op 15 juli is het Definitief Ontwerpvan de fietsbrug over het Amsterdam Rijnkanaal vastgesteld. Het definitief ontwerp is een uitwerking van het Voorlopig Ontwerp en beschrijft in detail de materiaalkeuze, boom en groeninrichting, de constructie van de brug, plattegrond en technische installaties van de school.

2014-03-06_fietsbrug3Bekijk hier het definitief ontwerp (PDF Formaat). Voor meer informatie over de fietsbrug Amsterdam Rijnkanaal kijkt u op de website.

Wethouder Lot van Hooijdonk is tevreden met start realisatie
“Na jaren van voorbereiding verwacht ik dat we aan het eind van dit jaar kunnen starten met de realisatie van de het project. Dit betekent een belangrijke stap in het versterken van het fietsnetwerk van de stad. Ik ben trots op het ontwerp dat er nu ligt en vooral ook op de manier waarop dit tot stand is gekomen. Alle betrokken organisaties en bewoners zijn steeds nauw betrokken bij de planvorming en hebben een waardevolle bijdrage geleverd aan dit resultaat. Een aanpak in de geest van ons nieuwe collegeakkoord, Utrecht maken we samen.”

2 gedachten over “Definitief ontwerp fietsbrug Amsterdam Rijnkanaal bekend”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.