Jongen van 13 beroofd bij speelplaats Vleuterweide

Gisteravond werd op de speelplaats Hardenbroek in Vleuterweide een jongen van dertien jaar beroofd door drie jongens. Het zou gaan om licht getinte jongens tussen de 16 en 17 jaar. Ze zouden in het bezit zijn van een zwart/zilveren Releigh fiets.
De jongen zou zijn beroofd van zijn telefoon. De politie is bezig met aanvullend onderzoek.

De politie roept getuigen om zich te meldden op nummer 0900-8844.

4 gedachten over “Jongen van 13 beroofd bij speelplaats Vleuterweide”

  1. Tijdje terug was het ook al raak in Vleuterweide….mishandeling toen geloof ik. En hoeveel incidenten zijn niet gemeld? De Meern, Vleuterweide, Parkwijk, Terwijde en straks weer de Haarrijnse Plas…….Gemeente Utrecht…….Sta op en doe er wat aan, voordat plaatsen die relatief ‘jong’ zijn al de nieuwe achterstandswijken worden. Of wordt er wellicht rekening gehouden aan welke kant van het Amsterdam Rijn kanaal de problemen plaats vinden……….Joehoe Gemeente Utrecht…..Het is stil aan de overkant!!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven