Stukje in de Lanterfantcourant. Bedankt Lanterfanters!

Afgelopen woensdag 16 juli werd de film ‘Tips en trucs voor de nieuwe burgemeester’ gepresenteerd en de Lanterfantcourant aan de burgemeester overhandigd. Daarnaast schreven de Lanterfanters het afgelopen half jaar blogs op ons platform.

In de film geven zij het woord aan verschillende Leidsche Rijners die ieder op hun eigen manier Jan van Zanen, de kersverse burgemeester van Utrecht, bemoedigen of tips geven. De lanterfantcourant staat vol met verhalen die het afgelopen half jaar verzameld zijn. Omdat de Lanterfanters bij ons blogde werd ook mij gevraagd een stukje in de krant te schrijven. Zie hier het stukje:

Klik voor vergroting
Klik voor vergroting

Wij willen iedereen bedanken die het project We zijn er! – Lanterfanten in Leidsche Rijn, mogelijk gemaakt hebben en in het bijzonder NSGK, Gemeente Utrecht, Doenja Dienstverlening, Evi van der Niet, David de Ruiter en Ineke Lissenburg.

Klik voor vergroting
Klik voor vergroting

We zijn zeer vereerd dat de Lanterfanters bij ons wilden bloggen!

Lees ook het stukje in De Utrechtse Internet Courant.

1 gedachte over “Stukje in de Lanterfantcourant. Bedankt Lanterfanters!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.