Gebruik de burenkaart tegen inbrekers

24 juli 2014 15:32  Redactie  2 reacties

Inbrekers gaan niet met vakantie en u wil uiteraard zorgeloos op vakantie. Uw buren kunnen u daarbij vast helpen door een oogje in het zeil houden en er voor zorgen dat uw woning een bewoonde indruk heeft. De burenkaart kan daarbij zeker helpen. Download en print de burenkaart (pdf, 1 MB) en noteer daarop uw vakantiegegevens, zodat uw buren weten waar ze u kunnen bereiken.

Zorg voor een bewoonde indruk
Dit kan door de post weg te halen, de plantjes water te geven, de auto af en toe eens op de oprit te zetten, ’s avonds de gordijnen te sluiten en deze in de ochtenden weer te openen. Een tijdschakelaar op de lamp zorgt dat ook ’s avond de indruk wordt gewekt dat er iemand in huis is.

Lees meer hierover op de website van de politie over keurmerk veilig wonen. De website is: http://www.politiekeurmerk.nl/zomercampagne/

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

2 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website