Maak kans op gratis kaartjes voor Tuigdorp 3

Buiten de binnenstad, aan de rand van het Máximapark te Vleuten/Leidsche Rijn, naast de Intratuin en tegen de spoorlijn aangedrukt, is een grote tuinderskas verborgen. Sinds een jaar is TUIGDORP hierheen verplaatst. TUIGDORP 3 Het Kaseffect is het laatste deel van het drieluik van Toneelgroep Monter over overlastgevers die ter behoud van de beschaving, rust en algemene veiligheid zijn verplaatst naar een plek net buiten de stad. In dit afsluitende deel gaat het om de ontmoeting tussen dader en slachtoffer. Tussen de banneling en de achterblijver. Aan u om te beoordelen of dit de juiste oplossing is…

Klik voor een vergroting
Klik voor een vergroting

Hoe maak je kans?
Het maakt niet uit of je ons volgt op Twitter, Facebook, of onze nieuwsberichten via de iPhone app of website leest. Iedereen kan kans maken op gratis kaartjes voor de première op 19 september. Je kan dit doen door één van de onderstaande handelingen uit te voeren:

  • een mail te sturen naar [email protected],
  • onze Facebook pagina te liken en het bericht over Comedynight te delen,
  • en/of de tweet hierover te retweeten

De aktie loopt tot en met vrijdag 1 augustus 2014 en sluit om 17:00.

Toneelgroep Monter steunen?
Tg Monter heeft een culturele ANBI status. Zij zijn altijd op zoek naar mensen/bedrijven die onze projecten willen steunen. Via een gift, sponsoring, netwerk of kennisoverdracht. Bij interesse neem contact op met de zakelijk leider.

Lees ook:
Vrijwilligers gezocht voor TUIGDORP 3 Het Kaseffect
Voorstelling Tuigdorp valt bijna samen met besluit gemeente Skaeve Huse
Talkshow; De Wereld van Els

6 gedachten over “Maak kans op gratis kaartjes voor Tuigdorp 3”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].