Leidsche Rijn festival zoekt vrijwilligers!

Vrijwilligers voor het Leidsche Rijn festival Op 7 september tussen 12.30 en 18.00 uur organiseert Cultuur19 de feestelijke vijftiende editie van het Leidsche Rijn Festival. Te midden van het groen, op het evenemententerrein van het Máximapark, verrijst een speelse wereld vol theater- en muziekvoorstellingen voor kinderen. Alle programmaonderdelen draaien deze keer om het thema ‘De Grote Sprong’.

Het festival wordt al jaren gedragen door vele enthousiaste vrijwilligers, die zich inzetten bij de bar, techniek, catering, stagemanagement, kassa/muntverkoop, parkeerbeheer, kinderactiviteiten, informatiebalie en meer. Er is voor ieder wat wils.

Vrijwilligers voor het Leidsche Rijn festival Wie actieve mede-inwoners van Leidsche Rijn wil leren kennen, eens wil proeven aan het werk achter de schermen van een festival of gewoon op zoek is naar een gezellige dag, kan vrijwilliger worden op het festival. Uiteraard zorgt het festival voor eten en drinken gedurende de dag en krijg je het exclusieve festivalshirt cadeau.

Stuur zo snel mogelijk, maar vóór 21 augustus een mailtje met je naam en eventueel een functievoorkeur naar Ineke Teunissen van Manen (vrijwilligerscoördinator), [email protected] of bel met 030 6703122.

Meer informatie: www.leidscherijnfestival.nl

Foto’s: Remco Tjallinks en Rob Hermanns

7 gedachten over “Leidsche Rijn festival zoekt vrijwilligers!”

  1. Pingback: Leidsche Rijn Festival viert derde lustrum met een Grote Sprong | Regio Leidsche Rijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].