Wateroverlast in Leidsche Rijn: operatiekamers gesloten

Gisteren heeft het KNMI voor de provincie Utrecht code geel omgezet naar code oranje, wat een waarschuwing betekent voor extreem weer. De extreme regenval heeft voor flink wat wateroverlast gezorgd, zo heeft het St. Antonius ziekenhuis haar operatiekamers moeten sluiten en is de brandweer zelfs aanwezig geweest. Ook is de brandweer met gepaste spoed naar het Doyenneperenlaan in Vleuten gegaan en naar de Proostwetering op het bedrijventerein van Leidsche Rijn bij autodealer Ekris. In Vleuterweide moesten medewerkers van de Albert Heijn aan de slag met emmers vanwege een lekkend dak.

Gelukkig waren er geen grote incidenten al heeft de brandweer wel veel meldingen binnen gekregen van wateroverlast en ook stonden straten blank. In Kockengen heeft het Waterschap zelf extra noodpompen moeten inzetten.

Heb je foto’s van de zware regenval? Stuur ze dan naar redactie@regioleidscherijn.nl maar je mag ons ook vermelden op Twitter of Facebook.

9 gedachten over “Wateroverlast in Leidsche Rijn: operatiekamers gesloten”

  1. onduidelijk is waarom de operatiekamers gesloten moesten worden, even doorvragen dames en heren “journalisten”

    1. @pvdh: Bedankt! Dat geeft ons weer energie!

      @Rob: Het is een platform van en voor bewoners uit de regio. Mochten er mensen zijn die er meer over kunnen vertellen dan horen we dat graag zodat we het artikel kunnen aanvullen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.