Tips tegen autoinbraak

De laatste tijd worden er opvallend veel autoinbraken gepleegd. In Leidsche Rijn vonden in de maand juli 18 auto-inbraken plaats en in Vleuten-De Meern 20.

Autodieven hebben het vooral gemunt op navigatiesystemen en/of airbags van met name de merken Audi, Volkswagen, Skoda en Seat. Preventieve maatregelen zijn beperkt doordat deze systemen niet door uzelf tijdelijk te verwijderen zijn. Toch kunt u de kans dat uw navigatie-apparatuur of airbag wordt gestolen verkleinen. Wijkservicecentrum Vleuten-De Meern geeft tips (PDF) en laat weten wat er zoal tegen gedaan kan worden.


Advertentie:

Lees ook:
Opvallend veel autoinbraken in De Meern

5 reacties op “Tips tegen autoinbraak”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *