De Hamtoren in Vleuten te koop voor 2,5 miljoen euro

De karakteristieke Hamtoren in Vleuten staat te koop. Volgens Wikipedia wordt de toren voor het eerst genoemd in een oorkonde uit 1325. De toren is destijds gebouwd als woontoren op een eilandje en ook nu zal het als woonhuis verkocht worden. Het gebouw is een overblijfsel van een waterkasteel wat bestaat uit zes verdiepingen met een rijke historie.

2014-08-15_hamtorenDe nieuwe koper mag er een behoorlijk bedrag voor neertellen, maar liefst 2,5 miljoen wordt er voor gevraagd. Er blijkt behoorlijk wat interesse te zijn, laat de makelaar weten. De woning is nu in particulier bezit en hij verwacht ook dat de toren weer aan een particulier verkocht zal worden.


Advertentie:

Enkele getallen:

Bouwjaar: 1260
Oppervlak: 491 m2
Perceeloppervlakte: 17430 m2
Bestemming: woon-werk bestemming

Wil je meer over de toren weten bezoek dan de wikipedia pagina. Voor de verkoop van de toren is een speciale website ontwikkeld die je hier kan bezoeken.

11 reacties op “De Hamtoren in Vleuten te koop voor 2,5 miljoen euro”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.