Volgens Plasterk geen twijfel over benoeming Isabella als Rijksvertegenwoordiger

15 augustus 2014 19:30  Redactie  1 reactie

Onlangs schreven wij dat er schriftelijke vragen gesteld waren over de benoeming van Gilbert Isabella (ex-wethouder van Utrecht) als Rijksvertegenwoordiger van de openbare lichamen Bonaire, Saba en Sint Eustatius. Nu laat Minster van Binnenlandse Zaken Ronald Plasterk weten dat ondanks verschillende bezwaren, van onder andere de eilandraad, zijn benoeming niet in twijfel wil trekken. Dat heeft de minister gistermiddag bekend gemaakt.

Plasterk betreurt weliswaar dat het eiland geen vertrouwen heeft in de bestuurder maar zegt over de waarschijnlijke aanstelling: “Ik hoop en verwacht dat bij nadere kennismaking en samenwerking met de Rijksvertegenwoordiger de opstelling van de eilandsraad positief en constructief zal blijken.”

Lees verder op duic.nl

Lees ook:
– PVV stelt schriftelijke vragen over benoeming Gilbert Isabella

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

1 reactie


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website