Doelwit liquidatie De Meern reed over schutter heen

De 68-jarige Wouter S. uit De Meern werd bij een poging liquidatie op 27 juni 2014 maar liefst twaalf keer in zijn bovenlichaam en hoofd door kogels geraakt. Desondanks lukte het hem om met zijn auto over de schutter heen te rijden die daarbij zwaargewond raakte.

Wouter S. werd op de Ten Veldestraat voor zijn woning onder vuur genomen. De schutter lag in de struiken te wachten op S. Bij het zien van S. opende hij direct het vuur en schoot zijn magazijn leeg. Tijdens het schieten of vlak daarna reed S. dwars over de schutter heen die daarbij zwaargewond raakte. Als een wonder overleefde het slachtoffer de kogelregen waarop hij zwaargewond zijn huis in kon vluchten.


Advertentie:

De aangereden schutter stapte bij zijn mededader in de auto en vluchtte weg. Later werd hij in een ziekenhuis in het buitenland aangehouden en overgedragen aan de Nederlandse autoriteiten die hem overbrachten naar het Justitieel Medisch Centrum in Scheveningen. Daar zou hij in volledige beperkingen hebben gelegen.

3 reacties op “Doelwit liquidatie De Meern reed over schutter heen”

  1. Pingback: Laatste nieuws over de liquidatie in De Meern | Regio Leidsche Rijn

  2. Pingback: Mededader liquidatie De Meern mogelijk ondergedoken | Regio Leidsche Rijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.