Wees alert bij prikkertje tussen de voordeur

In de vakantie periode neemt het aantal inbraken nogal toe zo laat politie Vleuten-De Meern en Leidsche Rijn weten. Naast de Bulgaarse methode en het kerntrekken heeft men ook een methode bedacht om te achterhalen of men nog thuis is. Ze doen dit door een prikkertje tussen de voordeur te plaatsen. Zit het prikkertje de volgende dag nog steeds op dezelfde plek dan weet men dat er niemand thuis is.

Klik voor vergroting
Klik voor vergroting

Op de foto is te zien hoe men dit heeft gedaan bij een woning aan de Boomgaarden in Vleuten. Ziet u zo’n tandenstoker, touwtje of zoiets dergelijks zitten bij u of de buren, wees dan alert en waarschuw de betreffende bewoners of wijkagent.


Advertentie:

4 reacties op “Wees alert bij prikkertje tussen de voordeur”

  1. Dan zullen ze bij ons gek staan te kijken als er ineens toch iemand op het toilet zit….wij gaan nauwelijks door de voordeur en vrijwel altijd door de achterdeur. Zal toch maar eens regelmatig gaan checken…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.